Recept
Komentár kuchára
Dnešný obed bod v znamení klasickej Slovenskej kuchyne. Fašírky z mletého mäsa sú jednoduché a výborné.
Popis
Jednoduchý recept na fašírky z mletého mäsa. Recept z bravčového prípadne hovädzieho mäsa bude TOPka. Dobrú chuť
Potrebujeme:
- 600 g Mleté mäso recepty
- 2 KS Staršie pečivo (napr. rohlík) recepty
- 1 dl Mlieko (cca) recepty
- 2-3 KS Vajce recepty
- Soľ (podľa chuti) recepty
- Čierne korenie mleté (podľa chuti) recepty
- 2 strúčik Cesnak (podľa chuti) recepty
- 1 ČL Červená paprika sladká recepty
- 1/2 ČL Majoránka recepty
- 1 KS Cibuľa (na drobno) recepty
- 100 g Strúhanka (cca) recepty
- Olej (Na vyprážanie) recepty
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Na naše domáce klasické fašírky potrebujeme: mleté mäso, nakrájané staršie pečivo, mlieko, vajíčka, soľ, korenie, cesnak, rasca, mletá paprika, majoránka a postruhaná cibuľa.
-
Krok 2.
Všetko dôkladne premiešame. Vyformujeme fašírky obalíme v strúhanke a vypražíme v oleji. Podávame so zemiakmi a domáce rajčiny. Dobrú chuť