listok
Mária Fiľakovská

Porcií 4
Minút 40
Náročnosť Nízka

(5 / 5)
Videné: 19 457 x
Bravčové (jemné) fašírky

Komentár kuchára

Máme doma teplovzdušnú fritézu, v ktorej veľmi radi robíme aj tieto chutné fašírky. Sú jemnučké, šťavnaté a o čosi zdravšie keďže nie sú tak napité olejom.


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Najskôr si namočíme staršie rožky na pár minút do vody.

  • Krok 2.

    Do mletého mäsa pridáme vajcia, cesnak, soľ, korenie, majoránku, rascu, múku, vyžmýkané rožky a všetko poriadne najlepšie rukou premiešame.

  • Krok 3.

    Vytvoríme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a buď vyprážame na oleji alebo ako my robíme, len pokvapkáme olejom a pečieme v teplovzdušnej fritéze na 180°C 10 minút a po otočení ešte 5 minút.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept