Ahojte nas dnes bravcovy platok na sampinonoch a ryza :)
Mäso osoliť okoreniť zprudka orestovať na oleji, až je orestované mäso vyberiem ba bok na tanier alebo do misky.
Pridám nakrájanú cibuľu, orestujem do zlatova pridám čierné mleté korenie, bobkový list, červenú papriku, nove korenie, celé korenie, čubricu, paradajkový pretlak... Zarestujem a mäso vrátim naspäť do cibuľového základu.
Zalejem vodou a ešte pridám tmavú sójovú omáčku, nechám variť kým mäso nezmäkne. Očistené a nakrájane šampiňóny pridám asi tak 20 min pred dovarením.
Osolím podľa chuti, dám cesnak, majorán a ešte chvíľu povarím, zahusťujem rozrobenou hladkou mukou v troche vody.
Naše bravčové na prírodno so šampiňónmi podávame s obľúbenou ryžou. Dobrú chuť :)
Pre pridávanie komentára sa prihláste.