listok
Jan  Huszarik

Porcií 10
Minút 45
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 7 063 x
Výborné fašírky

Komentár kuchára

Výborné a rýchle klasické fašírky. Tento recept patrí medzi tie základné recepty. Samozrejme ich môžete dochutiť podľa seba. Vyskúšajte ich a dajte mi vedieť ako vám chutili

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Tieto výborné fašírky pripravíme z mletého mäsa, najlepšie ak dáte 500g bravčového a 500g kuracieho(morčacieho) mletého mäsa.

  • Krok 2.

    Do veľkej misky si dáme mäso, vajcia. Poriadne zmes premiešame rukami. Pridáme soľ, čierne mleté korenie, mletú papriku, horčicu a pretlak.

  • Krok 3.

    Všetko zas poriadne premiešame a nakoniec pridáme strúhanku. Z hotovej zmesi tvarujeme malé guľky, ktoré dlaňou zľahka rozpučíme, aby dostali tvar fašírky.

  • Krok 4.

    Do panvice dáme olej a vyprážame fašírky z oboch strán na miernom stupni. Hotové fašírky vyberieme a dáme ešte na 15 minút zapiecť do rúry na 180 °C.

  • Krok 5.

    Tie najlepšie fašírky podávame zo zemiakovou kašou alebo zo zemiakmi na rôzny spôsob. Prajem dobrú chuť!

Kuchár/ka

chef

Profi Kuchár

Zobraz profil

Komentáre (0)

Pre pridávanie komentára sa prihláste.