Komentár kuchára
Výborné a rýchle klasické fašírky. Tento recept patrí medzi tie základné recepty. Samozrejme ich môžete dochutiť podľa seba. Vyskúšajte ich a dajte mi vedieť ako vám chutili
Popis
Výborné fašírky z mletého bravčového a kuracieho mäsa, lahodne ochutené korením. Tento super recept musíte vyskúšať. Tie najlepšie fašírky podávame zo zemiakovou kašou alebo zo zemiakmi na rôzny spôsob.
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Tieto výborné fašírky pripravíme z mletého mäsa, najlepšie ak dáte 500g bravčového a 500g kuracieho(morčacieho) mletého mäsa.
-
Krok 2.
Do veľkej misky si dáme mäso, vajcia. Poriadne zmes premiešame rukami. Pridáme soľ, čierne mleté korenie, mletú papriku, horčicu a pretlak.
-
Krok 3.
Všetko zas poriadne premiešame a nakoniec pridáme strúhanku. Z hotovej zmesi tvarujeme malé guľky, ktoré dlaňou zľahka rozpučíme, aby dostali tvar fašírky.