Výborné a rýchle klasické fašírky. Tento recept patrí medzi tie základné recepty. Samozrejme ich môžete dochutiť podľa seba. Vyskúšajte ich a dajte mi vedieť ako vám chutili
Tieto výborné fašírky pripravíme z mletého mäsa, najlepšie ak dáte 500g bravčového a 500g kuracieho(morčacieho) mletého mäsa.
Do veľkej misky si dáme mäso, vajcia. Poriadne zmes premiešame rukami. Pridáme soľ, čierne mleté korenie, mletú papriku, horčicu a pretlak.
Všetko zas poriadne premiešame a nakoniec pridáme strúhanku. Z hotovej zmesi tvarujeme malé guľky, ktoré dlaňou zľahka rozpučíme, aby dostali tvar fašírky.
Do panvice dáme olej a vyprážame fašírky z oboch strán na miernom stupni. Hotové fašírky vyberieme a dáme ešte na 15 minút zapiecť do rúry na 180 °C.
Tie najlepšie fašírky podávame zo zemiakovou kašou alebo zo zemiakmi na rôzny spôsob. Prajem dobrú chuť!
Pre pridávanie komentára sa prihláste.