Jan  Huszarik profilová foto

Porcií 10
Minút45
NáročnosťStredná

(5 / 5)
Videné: 7 274 x
Vytvorené: 07.08.2021

Kategória:
Mäsité jedlá
Základ výživy a bielkovín

Komentár kuchára

Výborné a rýchle klasické fašírky. Tento recept patrí medzi tie základné recepty. Samozrejme ich môžete dochutiť podľa seba. Vyskúšajte ich a dajte mi vedieť ako vám chutili

Popis

Výborné fašírky z mletého bravčového a kuracieho mäsa, lahodne ochutené korením. Tento super recept musíte vyskúšať. Tie najlepšie fašírky podávame zo zemiakovou kašou alebo zo zemiakmi na rôzny spôsob.

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Tieto výborné fašírky pripravíme z mletého mäsa, najlepšie ak dáte 500g bravčového a 500g kuracieho(morčacieho) mletého mäsa.

  • Krok 2.

    Do veľkej misky si dáme mäso, vajcia. Poriadne zmes premiešame rukami. Pridáme soľ, čierne mleté korenie, mletú papriku, horčicu a pretlak.

  • Krok 3.

    Všetko zas poriadne premiešame a nakoniec pridáme strúhanku. Z hotovej zmesi tvarujeme malé guľky, ktoré dlaňou zľahka rozpučíme, aby dostali tvar fašírky.

Kuchár/ka

Jan  Huszarik

Profi Kuchár

Zobraz profil
Načítam obsah...