Segedínsky guľáš s domácou knedľou. Tento recept je výborný. Tradičný recept na segedín z bravčového stehna a kyslej kapusty, ktorý je lahodný. Nakoniec pridáme sladkú smotanu a kto chce tak zahustíme s hladkou múkou. Necháme prevrieť a hotovo. Podávame s domácou parenou knedľou. Dobrú chuť!
Na segedínsky guláš som použila bravčové stehno, ktoré som umyla a nakrájala.
Veľkú nakrájanú cibuľu speníme na oleji a zatiahneme. Pridáme 3 strúčiky cesnaku, soľ, mleté korenie, rascu, bobkový list a červenú mletú papriku.
Pridáme kyslú kapustu a zalejeme vodou po vrch kapusty. Varíme do mäkka.
Nakoniec pridáme sladkú smotanu a kto chce tak zahustíme s hladkou múkou. Necháme prevrieť a hotovo. Podávame s domácou parenou knedľou. Dobrú chuť!