Popis
Bravčový tokáň na pastiersky spôsob so slovenskou ryžou, tento recept je od profesionálneho kuchára. Chutí skvelo!
- 200 g Slanina recepty
- 2 KS Klobása (pikantná) recepty
- Bravčová masť (podľa potreby) recepty
- 1 KS Cibuľa recepty
- 3 strúčik Cesnak recepty
- 800 g Bravčové stehno recepty
- Soľ (podľa chuti) recepty
- Korenie (podľa chuti) recepty
- 2 KS Bobkový list recepty
- 1 a 1/2 ČL Dijonská horčica recepty
- 3 PL Paradajkový pretlak recepty
- 1 PL Sójová omáčka recepty
- Vývar (podľa potreby) recepty
- Kyslá uhorka (podľa chuti) recepty
- 2 PL Smotana na varenie recepty
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Na kocky nakrájanú slaninu s pikantnou klobásou som opražil na bravčovej masti.
-
Krok 2.
Pridal som nakrájanú cibuľu, cesnak a zrestoval na rezance nakrájané bravčové stehno.
-
Krok 3.
Jemne osolil a okorenil, pridal bobkový list a tiež zrestoval, aby mäso natiahlo chuť.