Štefan Halàsz  profilová foto

Porcií 4
Minút90
NáročnosťStredná

(4.75 / 5)
Videné: 19 120 x
Vytvorené: 11.06.2021

Kategória:
Mäsité jedlá
Základ výživy a bielkovín

Popis

Bravčový tokáň na pastiersky spôsob so slovenskou ryžou, tento recept je od profesionálneho kuchára. Chutí skvelo!

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na kocky nakrájanú slaninu s pikantnou klobásou som opražil na bravčovej masti.

  • Krok 2.

    Pridal som nakrájanú cibuľu, cesnak a zrestoval na rezance nakrájané bravčové stehno.

  • Krok 3.

    Jemne osolil a okorenil, pridal bobkový list a tiež zrestoval, aby mäso natiahlo chuť.

Načítam obsah...