Jan  Huszarik profilová foto

Porcií 6
Minút120
NáročnosťStredná

(5 / 5)
Videné: 4 702 x
Vytvorené: 23.05.2021

Kategória:
Mäsité jedlá
Základ výživy a bielkovín
  • Kuchyňa : Rakúska kuchyňa, Slovenská kuchyňa
  • Autor : Jan Huszarik

Popis

Recept na bravčové pečené pochádza z rakúskej kuchyne a recept na sviečkovú omáčku zo slovenskej kuchyne. Táto kombinácia s domácou parenou knedľou je nebíčko v papuľke. Dobrú chuť!

Potrebujeme: Mäso

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso : Bravčové karé v celku umyjeme a poriadne ho nakoreníme z každej strany. Dáme na plech a pečieme pod alobalom 70 minút pri 200 °C.

  • Krok 2.

    Sviečková omáčka : Mrkvu a zeler ošúpeme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky. V tlakovom hrnci vo vode s bobkovým listom a bujónom poriadne rozvaríme zeleninu.

  • Krok 3.

    Keď je zelenina rozvarená, bobkový list vyberieme a všetko rozmixujeme ponorným mixérom.

Kuchár/ka

Jan  Huszarik

Profi Kuchár

Zobraz profil
Načítam obsah...