Úžasná koložvárska kapusta výborný tip na obed alebo na večeru. Tento recept je upravený podľa mojej chuti, ale určite bude chutiť aj vám. Tak skúste si navariť koložvársku kapustu a neoľutujete!
Ryžu si uvaríme ako zvyčajne.
Na panvici rozohrejeme olej. Zrestujeme mleté mäso, ktoré osolíme, okoreníme, pridáme červenú papriku, paradajkový pretlak, horčicu.
Klobásu a slaninu nakrájame na drobné kúsky a pridáme ich do panvice k mäsu. Restujeme asi 15 minút.
Potom pridáme kyslú kapustu a pražíme ešte 20 minút všetko spolu.
Keď je ryža uvarená všetko spolu zmiešame a dáme do zapekacej misy.
Dáme ju do rúry zapiecť na 180 °C na 15 minút.
Nakoniec pridáme smotanu na varenie a poriadne všetko spolu zmiešame.