Perfektný a osviežujúci recept na citrusový dezert. Najlepšie chutí v lete a osvieži vás. Šup šup určite vyskúšajte!
Korpus : Žĺtky vyšľahať vždy s polovicou cukru z jednej dávky (tj.40g) do hustej peny, bielky ušľahať dotuha so štipkou soli a druhou polovicou cukru (opäť 40g). Do žĺtkovej zmesi vmiešať múku a sneh z bielkov, natrieť na plech s papierom na pečenie a piecť cca 15 minút na 200°C. Mierne vychladnuté preklopiť na tácku a stiahnuť papier. Takto upiecť aj druhý korpus a nechať vychladnúť.
Pomarančová náplň: Všetko uvariť ako puding a do horúceho vmiešať maslo.
Citrónová náplň: Všetko ušľahať a dať vychladiť. Náplne dať do dvoch zdobiacich vrecúšok s guľatým nástavcom a na korpus striedavo nastriekať prúžky, zakryť druhým plátom a opäť striekať prúžky.
Hotové nechať dôkladne vychladiť. Plech nízky 38x25cm.