Naivně jsem si myslela, že ho ještě svrchu přizdobím šlehačkou, ale prd, Velebnosti. Někdo mi ho kus "užral" ještě z formy, takže žádné zdobení nebude...
Použijeme 3 veľké poháre jablkového alebo hruškového kompótu, je to na vás. Do hrnca vyklopíme kompóty, rozmiešame v nich pudingový prášok a uvaríme husté pyré. Môžeme ho dochutiť mletou škoricou alebo citrónovou šťavou.
Tortovú formu je dobré vymazať olejom alebo vystlať potravinárskou fóliou.
Na dno tortovej formy (mám priemer 23cm) vyskladáme vrstvu piškotky, nalejeme časť ešte horúceho jablčného pyré, opäť vyskladáme vrstvu piškotky a opäť zalejeme jablkovou zmesou atd ...
Hotové dáme zatuhnúť do chladničky najlepšie cez noc a potom môžeme prizdobiť ušľahanú šľahačkou.
Pre pridávanie komentára sa prihláste.