Popis
Najlepšie nepečené koláče. Recept na Nepečený piškótový tunel s broskyňami je skvelý recept na koláčik ku káve. Recept na nepečený zákusok
- 3 balenie Piškóty (dlhé ) recepty
- 1 fľaša Broskyňový kompót (alebo aj čerstvé) recepty
- 4 kelímok Kyslá smotana (spolu 800g, 15%) recepty
- 2 balíček Vanilkový cukor recepty
-   Cukor práškový (podľa chuti) recepty
- 100 ml Mlieko recepty
- 0,5 dl Amareto (môže byť pokojne aj obyčajný rum) recepty
-   Kokosová múčka (na posyp) recepty
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Nepečený piškótový tunel s broskyňami: V miske vareškou prešľaháme kyslú smotanu s vanilkovým a práškovým cukrom.
-
Krok 2.
Formu na biskupský chlebíček si vyložíme potravinárskou fóliou. Na dno uložíme vrstvu cukrárskych piškót, ktoré máčame v zmesi mlieka a Amaretto. Potrieme trochou krému, poukladáme scedeným a na menšie kúsky pokrájaným ovocím, opäť potrieme krémom a poukladáme ďalšou vrstvou namočených piškót.
-
Krok 3.
Nasleduje opäť vrstva krému, opäť ovocie, krém a piškóty. Navrch natrieme slabú vrstvu krému, posypeme strúhaným kokosom a dáme do chladničky najlepšie cez noc stuhnúť.