Žĺtky ušľahať s polovicou množstvo cukru, postupne priliať vodu (100ml) a olej, potom múku s práškom do pečiva a nakoniec sneh z bielkov, vyšľahaný so štipkou soli a druhou polovicou cukru. 2/3 cesta naliať na maslom vymastený a hrubou múkou vysypaný veľký plech s vyšším okrajom (mám rozmer 42x32cm), do zvyšnej tretiny vmiešať kakao, rozmiešané v horúcej vode (zmes s vodou sa v ceste rozmieša lepšie ako len suché kakao) a cik- cak naliať na svetlé cesto.
Puding klasicky uvariť. Navrch lyžicou navŕšiť kôpky pudingu a potom upiecť v rúre na 160 stupňov asi 30 minút. Nechať vychladnúť a potom potrieť osladenou kyslou smotanou a posypať čoko-hoblinkami. Hotové nechať stuhnúť v chladničke cez noc.
Pre pridávanie komentára sa prihláste.