Veľmi jednoducho pripravené Nepečené jahodové rezy. Tento recept si určite zamilujete a budete ho robiť veľmi často. Tento zákusok podávaný s čerstvými jahodami je perfektný.
Uvaríme si puding z mlieka, pudingových práškov, vanilkového cukru a kryštálu, necháme úplne vychladnúť, proti tvorbe šupky položíme navrch mikroténové vrecko. Maslo vyšľaháme ručným elektrickým šľahačom a po lyžiciach do neho zašľaháme vychladnutý puding a potom už len ľahko zašľaháme tvaroh a rozdelíme vzniknutý krém na 4 dávky.
Dno formy (32x22 cm-vnútorné rozmery) vystelieme papierom na pečenie (nie je to však bezpodmienečne nutné) a poukladáme v jednej vrstve sušienkami, navrstvíme jednu dávku krému, opäť sušienky atď. Množstvo vyjde na 5 vrstiev sušienok a vyššie spomínaná forma je naplnená až po vrch.
Vrch ozdobíme ušľahanou smotanou so stužovačom (ja som dala svoju obľúbenú instantnú šľahačku od Oetkera, 2 balenia na 200ml veľmi vychladeného mlieka) a dáme cez noc zatuhnúť.