V jednej miske zmiešame 3 kyslej smotany so 100g kryštálu a pridáme rum podľa chuti.
V druhej miske zmiešame zvyšné 3 kyslej smotany so zvyšnými 100g kryštálu a pridáme kakao, kávu a rum.
Pripravíme si malú formu alebo pekáčik (ja použila malý plech s vyšším okrajom s rozmermi 26x21cm), dno vyložíme sušienkami, zalejeme 2/3 svetlého krému, poukladáme sušienkami, zalejeme 2/3 tmavého krému, opäť poukladáme sušienkami a zalejeme zvyšky krému cik-cak , aby vznikol mramorový vzhľad. Ja som nalievala lyžicou striedavo svetlý a tmavý pruh a nakoniec prešla obráteným koncom kávovej lyžičky po celej dĺžke plechu striedavo sem a tam.
Hotové dáme pekne cez noc zatuhnúť do chladničky.
Pre pridávanie komentára sa prihláste.