Kategória: maso

Ingredienciu: Ingredienciu Bravčové mleté mäso sme použili 13 receptoch sme použili v 13 receptoch

Jednoduché opekané ázijské rezance

Tento recept je veľmi jednoduchý a otvorený improvizácii. Je úplne...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4 / 5)

Bravčové (jemné) fašírky

Máme doma teplovzdušnú fritézu, v ktorej veľmi radi robíme aj...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.67 / 5)

Hortobáďske palacinky

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (3.5 / 5)

Plnená paprika

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4 / 5)

Najlepší domáci zemiakový prívarok s fašírkou

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.1 / 5)

Najlepšia domáca Mortadela

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.77 / 5)
TIP výber

Koložvárska (Klužská) kapusta

Tato Palo si pochvaloval. Je to to recept ešte od...

Prejsť na recept

Holúbky - plnená kapusta

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.67 / 5)

Bolonské cestoviny s bešamelovou omáčkou

Tento recept by som nazval ako silný kompromis na bolonské...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.33 / 5)

Bolonské špagety

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.25 / 5)