Iveta Lapínová profilová foto

Porcií 5
Minút120
NáročnosťStredná

(4.67 / 5)
Videné: 9 680 x
Vytvorené: 29.08.2019

Kategória:
Gril
Grilovaci hody na každý všedný deň

Popis

Výborné Grilované rebierka s brusnicovou omáčkou sú vhodné na každú sezónu. My sme dnes mali rebierka z diviaka ale môžu byť aj iné

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso umyjeme, osušíme a pripravíme si ho na noc do chladu... Pridáme soľ, korenie, bobkový list, cesnak, pár sušených lesných hríbov, pár kúskov borievky a toto spolu s par lyžicami oleja akoby vmasírujeme do mäsa. Uzavrieme a dáme na noc do chladničky.

  • Krok 2.

    Na druhý deň mäso buď grilujeme, niekoľkokrát obrátime, aspoň dve hodiny, alebo ho môžme dať do pekáča, podlejeme trochou vody a pečieme v rúre, tak isto aspoň dve hodiny...

  • Krok 3.

    Pomaly privedieme ingrediencie k varu, trošku osolíme a zredukujeme približne na polovicu.

Načítam obsah...