Popis
Výborné Grilované rebierka s brusnicovou omáčkou sú vhodné na každú sezónu. My sme dnes mali rebierka z diviaka ale môžu byť aj iné
- 1 Kg Diviačie rebrá recepty
- Soľ recepty
- Čierne korenie mleté recepty
- Bobkový list recepty
- Cesnak recepty
- Sušené huby (napr. lesné hríby) recepty
- Borievka obyčajná recepty
- 4 dl Červené víno (suché) recepty
- 4 PL Brusnicový džem recepty
- 2 kocka Čokoláda na varenie (horká čokoláda) recepty
Brusnicová omáčka:
Recept krok po kroku
-
Krok 2.
Na druhý deň mäso buď grilujeme, niekoľkokrát obrátime, aspoň dve hodiny, alebo ho môžme dať do pekáča, podlejeme trochou vody a pečieme v rúre, tak isto aspoň dve hodiny...
-
Krok 3.
Pomaly privedieme ingrediencie k varu, trošku osolíme a zredukujeme približne na polovicu.