listok
Danula Vašíčková

Porcií 8
Minút 70
Náročnosť Nízka

(5 / 5)
Videné: 4 486 x
Francúzsky slaný koláč

Potrebujeme: Cesto

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Cesto : Zo surovín vypracovať cesto a uložiť cca na 30 minút do chladničky. Potom rozdeliť na 2 časti a dôkladne rozváľať na veľkosť koláčovej formy, túto vymazať tukom a vysypať strúhankou alebo vystlať papierom na pečenie potretým olejom.Plnka: anglická slanina, šunka, šalotka, pór, červená kapia, varené vajcia (nahrubo nastrúhané) ... Osoliť, okoreniť a zaliať (alebo ak chcete skôr zapatlat) zmesou kyslej a sladkej smotany. Piecť cca 12 minút na 200 stupňov, tesne pred dopečením som dala dole z formy skruž a posypala strúhaným syrom

  • Krok 2.

    Náplň : Anglickú slaninu, šunku, šalotku, pór, červenú kapiu, varené vajcia nahrubo nakrájať. Osoliť, okoreniť a zaliať zmesou kyslej a sladkej smotany. Piecť cca 12 minút na 200 stupňov, tesne pred dopečením som dala dole z formy skruž a posypala strúhaným syrom

  • Krok 3.

    Piecť cca 12 minút na 200 °C. Tesne pred dopečením som posypala strúhaným syrom.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept