Peter Lauf profilový obrázok

Porcií 6
Minút30
NáročnosťNízka

(4.78 / 5)
Videné: 30 617 x
Vytvorené: 26.07.2021

Kategória:
Chuťovky / Pochutiny
Chuťovky len tak na stôl či ku dobrému nápoju

Popis

Jeden z najlepších dresingov vôbec je Andalúzsky dresing. Nájdete ho v debrecínskych bagetách GROTTo ale je vhodný aj k hranolkám a iným dobrotám

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Základnou ingredienciou receptu je klasická majonéza. Aby ste mali istotu o zložení, pokojne si urobte domácu majonézu. Samozrejme, ani s kupovanou nič nepokazíte.

  • Krok 2.

    No a teraz dajte do stredne veľkej misky jeden pohár majonézy. K nej pridajte dve polievkové lyžice paradajkovej pasty. Ďalej primiešajte dve polievkové lyžice najemno nakrájanej cibuľky, jednu polievkovú lyžicu nadrobno nakrájanej červenej a lyžicu zelenej papriky.

  • Krok 3.

    Následne prichádzajú na rad ingrediencie na dochutenie. Takže do zmesi pridajte jednu čajovú lyžičku soli, lyžičku mletej papriky, lyžičku cesnakového prášku a lyžičku cibuľového prášku. Ak dve posledné menované prísady doma nemáte, nič sa nedeje. Cesnak môžete pridať ako nakrájaný strúčik alebo v granulovanej forme. No a cibuľa už v zmesi je, čiže až tak veľmi chýbať nebude.

Kuchár/ka

Peter Lauf

Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)

Zobraz profil
Načítam obsah...