listok

Komentár kuchára

Tento recept by som nazval ako silný kompromis na bolonské špagety ! A verte mi ... nehovorím to len tak


Potrebujeme:

  • Bešamelová omáčka

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Cestoviny varíme podľa návodu na obale a scedíme ich.

  • Krok 2.

    Mäsko s (na kolečka nakrájaným) cesnakom, soľou, korením a s nadrobno nakrájanou cibuľou osmažíme. Potom pridáme 1/3 šálky vody, paradajkový pretlak, bolónske korenie (ak nemáme talianské korenie na bešamelovú omáčku) a varíme na miernom ohni kým nevrie, potom stiahneme plameň.

  • Krok 3.

    Maslo roztopíme v hrnci, pridáme múku a po chvíli dôkladne premiešame, pridáme mlieko a premiešame, až sa omáčka zahustí.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

chef

Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept