Peter Lauf profilová foto

Porcií 4
Minút55
NáročnosťNízka

(5 / 5)
Videné: 64 x
Vytvorené: 13.01.2025

Kategória:
Cestoviny
Cestoviny na mnoho spôsov

Komentár kuchára

Bolonske špagety - tento recept je u nás doma už nejakú dobu zaužívaný. Preto sa s nim rád podelím

Popis

Vyskúšajte autentický recept na boloňské špagety s lahodnou paradajkovou omáčkou a mletým hovädzím mäsom. Jednoduchý postup a tipy pre dokonalé talianske špagety, ktoré si zamiluje celá rodina.

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Príprava základu: Cibuľu a cesnak nakrájaj nadrobno. Na panvici rozohrej olivový olej, pridaj cibuľu a restuj, kým nie je sklovitá. Pridaj cesnak a restuj ešte 1 minútu.

  • Krok 2.

    Pridanie mäsa: Pridaj mleté hovädzie mäso a restuj ho, kým sa nerozpadne na drobné kúsky a neprestane byť surové.

  • Krok 3.

    Omáčka: Pridaj paradajkový pretlak, lúpané paradajky a víno. Dochuť soľou, čiernym korením, cukrom, oreganom a bazalkou. Premiešaj a nechaj variť na miernom ohni 30-40 minút, kým omáčka nezhustne. Občas premiešaj.

Kuchár/ka

Peter Lauf

Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)

Zobraz profil
Načítam obsah...