listok
Štefan Halàsz 

Porcií 4
Minút 30
Náročnosť Nízka

(4.43 / 5)
Videné: 13 341 x
Bryndzové halušky - zemiakové

Komentár kuchára

Ahojte ,dnes bryndzové halušky. Použil som výborné zemiakové halušky


Zemiakové halušky:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Zemiaky ošúpeme, prepláchneme a najemno nastrúhame do dostatočne veľkej nádoby. Dobre premiešame so soľou, vajíčkom a múkou.

  • Krok 2.

    Cez haluškovač dávame priamo už do vriacej vody.

  • Krok 3.

    Halušky vyplávajú asi po troch minútach a sú hotové. Scedíme ich, ja pridávam aj rozpustené maslo a tak bryndzu.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept