listok

Komentár kuchára

Vznešene by sa mohli nazývať "pasta Risotto", ale keďže som si opäť receptúru "přibrousila" k obrazu svojmu, zostanem radšej pri zemi a v Čechách.

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na oleji necháme speniť cibuľu, pridáme slaninu a necháme rozvoňať. Potom vsypeme cestoviny, zalejeme mliekom, osolíme, okoreníme, pridáme sušený cesnak, premiešame, priklopíme pokrievkou a pravidelne premiešame, aby sa nám zmes odspodu neprichytila.

  • Krok 2.

    Cca po pol hodine cestoviny mlieko takmer "vypijú" a sú tzv. "Al dente". Pridáme šunku, kukuricu a petržlenovú vňať, premiešame a nakoniec necháme v zmesi rozpustiť syr.

Komentáre (0)

Pre pridávanie komentára sa prihláste.