listok
Jana Szabó 

Porcií 4
Minút 60
Náročnosť Nízka

(4.4 / 5)
Videné: 12 000 x
Domáci chlebík bez kysnutia

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    1.Do malej misky dáme cukor, droždie a vlažnú vodu. Dobre premiešame. Nalejeme do múky a pridáme soľ. Do zapekacej misy alebo formy na chlebík dáme papier na pečenie a cesto doň vylejeme. Do vyhriatej rúry na 220°dáme chlebík a pečieme kým nechytí peknú farbu a kôrku. Počas pečenia 3x potrieme slanou vodou a tak isto aj hneď po upečení. Vyberieme ho z misy a dáme do vypnutej, zohriatej rúry na 5 minút. Potom ešte preložíme naň mokrú utierku aby bola kôrka mäkká.

Komentáre (0)

Pre pridávanie komentára sa prihláste.