listok
Peter Lauf

Porcií 2
Minút 25
Náročnosť Nízka

(4.63 / 5)
Videné: 6 005 x
Cuketa plnená Hermelínom
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : ichkoche

Komentár kuchára

Vždy keď je doma veľa mäsa za sebou tak ocením toto jedlo. Vrelo odporúčam


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Cuketu umyjeme a nakrájame pozdĺžne na hrubšie pláty. cca pol cm. Ochutíme soľou a peprom. Hermelín tiež nakrájame na plátky. Ten je dobre mať vychladený, lepšie sa krája.

  • Krok 2.

    Medzi dva plátky cukety vložíme hermelín, plátok šunky a listy bazalky.

  • Krok 3.

    Vajíčka vyšľaháme vidličkou a pridáme štipku soli. Pripravíme si misky s múkou a strúhankou. Pripravené plnené cukety dáme klasicky do troj-obalu (poradie: muka, vajce, strúhanka). Tie smažíme na rozpálenom masle z oboch strán.

  • Krok 4.

    Ako prílohu podávame dip z pomazánkoveho masla, pažítky a petržlenovej vňate.

Kuchár/ka

chef

Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept