Komentár kuchára
Vždy keď je doma veľa mäsa za sebou tak ocením toto jedlo. Vrelo odporúčam
Popis
Cuketové gordon blue z Hermelínom. táto vegetariánska verzia by mala voňať čas od času na každom stole. Zdravé jedlo
Potrebujeme:
- 2 KS Cuketa recepty
- 150 g Syr hermelín recepty
- 150 g Šunka recepty
- 2 KS Vajce recepty
- 2 PL Múka hladká recepty
- 50 g Strúhanka recepty
- 1 PL Maslo recepty
- 4 PL Pomazánkové máslo recepty
- 1 ČL Petržlenová vňať (podľa chuti) recepty
- 0.5 Soľ (podľa chuti) recepty
- 1 štipka Peper (podľa chuti) recepty
- 1 hrsť Bazalka (listy) recepty
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Cuketu umyjeme a nakrájame pozdĺžne na hrubšie pláty. cca pol cm. Ochutíme soľou a peprom. Hermelín tiež nakrájame na plátky. Ten je dobre mať vychladený, lepšie sa krája.
-
Krok 2.
Medzi dva plátky cukety vložíme hermelín, plátok šunky a listy bazalky.
-
Krok 3.
Vajíčka vyšľaháme vidličkou a pridáme štipku soli. Pripravíme si misky s múkou a strúhankou. Pripravené plnené cukety dáme klasicky do troj-obalu (poradie: muka, vajce, strúhanka). Tie smažíme na rozpálenom masle z oboch strán.
Kuchár/ka
Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)
Zobraz profil