Náš domáci Granadír je dobrá a veľmi vďačná klasika. Často krát nazívaný recept ako Granadiersky pochod. Podávame ako stará dobrá klasika ... s kyslými uhorkami
Granadir - ak neviete čo rýchle a chutné uvariť na večeru, tento recept tu máte práve na to . Recept na výborný a rýchli Granadír s uhorkou. Ten pravý
Zemiačky si očistíme, nakrájame na menšie kocky a dáme variť do hrnca s vodou, kde ich následne hneď osolíme.
V druhom hrnci, taktiež v osolenej vode varíme fliačky - pridáme pár kvapiek oleja aby sa nám nezlepili. Uvarené premyjeme teplou vodou, scedíme a preložíme do misy, alebo hrnca tak, aby sa nám v tom dobre rozmiešalo. K cestovinám pridáme aj uvarené zemiačky a celé to zasypeme mletou sladkou paprikou.
V menšom kastroliku si na masti alebo na masle spražíme cibuľku. Tou pomaly a kvalitne polejeme miesta posypané paprikou. Všetko dobré premiešame, podľa potreby a chuti ešte dosolíme a podávame s kyslou uhorkou :)