listok

Komentár kuchára

Tieto pirohy boli a sú u nás doma stále obľúbené. Pochutná si na nich celá rodina a čo je základ, že sa stále všetky zjedia.

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Do múky vmiešame vajíčko, soľ a vodu. Vypracujeme hladké cesto, ktoré na doske rozvaľkáme a nakrájame na štvorčeky. Do každého štvorca dáme plnku a kraje poriadne zlepíme.

  • Krok 2.

    Varíme v osolenej vode kým nevyplávajú na vrch. Uvarené zlejeme a prelejeme opraženým maslom.

  • Krok 3.

    Tvarohovú plnku si pripravíme zmiešaním tvarohu, vajíčka, soli, kryštálovým a vanilkovým cukrom.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Pre pridávanie komentára sa prihláste.