Prajeme dobrú chuť :)

Ryba s bylinkovým maslom

.

Pozrieť celý recept v plnej podobe

Autor/ka:
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný:

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 2

Ingrediencie

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Rybie filé umyjeme rozložíme na pekáč pokvapkáme citrónom, osolíme, a zalejeme olejom. Rybu v rúre pečieme pri 180°C a počas pečenia podlievame. Doba pečenia závisí od druhu ryby. pečieme do zlatistá. Ak niekomu vadí veľmi zápach z ryby môžme ešte predtým na močiť filé do mlieka na cca 15 minút opláchnuť a pripraviť na pečenie.

  2. Krok 2.

    Inej miske necháme zmäknúť maslo a pridáme nasekanú petržlenovú vňať, lyžicu citrónovej šťavy, bylinkové maslo a trochu soli.

  3. Krok 3.

    Rybie filé podávame s varenými zemiakmi a na každú porciu dáme kúsok masla s bylinkami.