4 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 2
Zdroj: Radvarim
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 2 KS Aljašská treska (filety)
- 0.5 balíček Korenie na ryby
- 1 štipka Soľ
- 1 dl Olej
- 0.5 l Mlieko
- 0.5 dl Olej
- 1 PL Múka hladká
- 1 PL Kôpor (najlepšie čerstvý)
- 1 štipka Soľ
- 2 KS Vajce
Omáčka
Priíoha
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Filet umyjeme, osušíme. Osušený si okoreníme a osolíme a dáme grilovať na oleji
-
Krok 2.
Pripravíme si omáčku: Spravíme si zápražku z oleja a múky. Vlejeme mlieko a necháme povariť. Pridáme soľ, kôpor.