4.5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 20 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 3
Zdroj: lenprezeny.sk
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 1 ČL Soľ
- 200 ml Smotana na varenie
- Bujón slepačí
- 1 balíček Špenát mrazený
- 2 PL Bravčová masť
- 1 KS Cibuľa
- 750 ml Pitná voda
- 3 PL Múka hladká
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Cibuľu nakrájame na jemno.
-
Krok 2.
V hrnci rozpustíme masť. Vsypeme cibuľu a orestujeme. Pridáme múku, kúsok opražíme a zalejeme vodou. Vodu v hrnci privedieme k varu a za stáleho miešania pridáme rozmrazený špenát a bujón. POdľa chuti opepríme a varíme asi 10 minút. Podlejeme smotanou a necháme prevrieť a necháme vychladnúť