5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: dumnapadu.cz
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 80 g Šunka
- 80 g Zeler
- 5 KS Vajce slepačie
- 3 PL Majonéza
- 100 g Maslo
- Soľ (podľa chuti)
- Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Vajce si uvaríme na tvrdo a olúpeme. Zeler si medzi tým olúpeme a nakrájame na jemné kúsky a krátko podusíme s maslom. Šunku taktiež nakrájame na malé kocky.
-
Krok 2.
Vajíčka nasekáme na drobno pridáme k vyhladenému zeleru pridáme horčicu a rozmiešame do hladká. Pridáme šunku a majonézu a premiešame. Podľa chuti osolíme a opepríme.