Prajeme dobrú chuť :)

Hovädzí guláš s domácimi haluškami

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Michaela Kubáň
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.03.19

3.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 70 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Michaela Kubáňová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Šalotku si nakrájame na drobno -speníme .Pridáme na kocky pokrájané mäso. Ochutíme soľou ,čiernym mletým korením ,červenou paprikou pridáme gulášové korenie .Podlejeme vodou .Pridáme dve PL pretlaku, medvedí cesnak, strúčik dva cesnaku, petržlenovú vňať a rascu..Dusíme. Zahustime hladkou múkou.

  2. Krok 2.

    Zmiešame Hrnček hladkej múky, hrnček polohrubej múky trošku oleja, 1 vajíčko, mlieko, medvedí cesnak, petržlenovú vňať a soľ. Vytvoríme tak cesto a to cez haluškovač pridáme do vriacej vody v hrnci. Keď halušky vyplávajú.. sú hotové



Kuracie kari s ananásom
Špenátový prívarok s vajcom
Šampiňónová polievka zo zemiakmi