Prajeme dobrú chuť :)

Fazuľová na kyslo s údeným mäsom

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 16.01.19

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 6
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Fazuľu som namočila deň vopred, dala variť vo vode s bobkovým listom novým korením a rebrami, pridala nakrájanú údenú rolku, varila kým fazuľa nezmäkla, pridala zemiaky na kocky a zahustila vo vode rozmiešanou múkou a červenou paprikou, stačí malo muky je to polievka takže nie moc husté ,soľ nedávam údené je samo o sebe slané, ale ak niekto chce na konci dochutiť soľou



Úžasné kuracie plátky v šampiňónovej omáčke
Penne so syrovou omáčkou
Bravčové karé so syrom a kyslou smotanou