Prajeme dobrú chuť :)

Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 14.01.19

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso som dôkladne očistila od tuku a blán a potrela cesnakom so soľou a posypala mletým sušeným rozmarínom. Nechala som v chladničke dva dni pekne preležať a potom podliala vývarom z kostí a zvoľna piekla v zakrytom pekáči do mäkka. Ku koncu pečenia som ich nechala odkryté, aby chytilo peknú farbičku.

  2. Krok 2.

    Podávame so špenátom a knedlíkom



Párky v lístkovom ceste alebo domáci hot-dog
Pečený kapor na zemiakoch
Hortobáďske palacinky