Prajeme dobrú chuť :)

Bravčová krkovička s cibuľou

Bravčová krkovička s cibuľkou, ryža a mrkvový šalát. Dobrú chuť prajem.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 03.01.19

5 / 5 (9 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 6
Zdroj: Janka Kovalčíková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Krkovičku naklepeme, osolíme, pomrieme horčicou a poukladáme na vymastený pekáč. Nakrájame cibule na plátky a cesnak na drobno. Na každý plátok krkovičky poukladáme pripravené plátky cibule a nakrájaný cesnak a posypeme čiernym mletým korením. Podlejeme 1 dcl vody a zakryjeme alobalom, dáme piecť do rúry cca 1,5 hod. pri 200 stupňoch. Podávame s ryžou a mrkvovým šalátom a inou zeleninkou.



Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
Vyprážaný oštiepok, vyprážaný syr, dresing a hranolky
Znojemské hovädzie plátky s ryžou