Prajeme dobrú chuť :)

Holúbky - plnená kapusta

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 27.08.18

4.67 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 100 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 6
Zdroj: femina

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Z kapusty odrežeme spodnú časť a celú hlávku dáme variť do horúcej vody. Necháme ju chvíľu povariť aby nám zmäkli listy. Keď je uvarená, vyberieme ju a horné listy oddelíme a rozložíme. Hrubé časti na listoch vyrežeme. Ak sú veľké, tak ich prerežeme na poly tak, aby sa dali plniť.

  2. Krok 2.

    Mleté mäso si zmiešame s uvarenou ryžou, pridáme na drobno nakrájanú polovicu cibule, vajíčka, soľ, čierne mleté korenie a pretlačený cesnak. Všetko to spolu dobre rozmiešame.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Lahodný pomarančový rez so šľahačkou
Mäsko na lesných hríboch s hráškom a tarhoňa
Zemiakový guláš so špekačkou