Príprava: 40 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Ingrediencie
- 2 KS Kuracie prsia (ak sú menšie, tak 4 KS)
- 4 PL Kyslá smotana
- 2 KS Vajce
- 2 strúčik Cesnak
- 1 štipka Soľ
- 3 PL Olej (na vyprážanie)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky (na rezne). Osolíme a jemne okoreníme z oboch strán.
-
Krok 2.
Do jednej misy dáme len múku. V druhej mise rozšľaháme vajíčka, pridáme k ním pretlačený cesnak, kyslú smotanu, trocha soli a korenia a dobre to rozmiešame.
-
Krok 3.
Mäso obalíme z oboch strán v múke a potom v zmesi z vajíčok a kyslej smotany. Vyprážame z oboch strán v rozohriatom oleji. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu.