3.71 / 5 (14 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: pluska.sk
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 250 g Mleté mäso
- 8 KS Paradajka
- 2 strúčik Cesnak
- 1 KS Cibuľa
- 3 PL Kečup
- 250 g Cestoviny
- 2 PL Olej
- Soľ (podľa chuti)
- 1 balíček Čierne olivy (alebo zelené)
- Oregáno (podľa chuti)
- štipka Tymián (podľa chuti)
- Bazalka (podľa chuti)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Cibuľu olúpeme a nakrájame na malé kocky. Cestoviny uvaríme a scedíme. Polovicu paradajok nakrájame na kolieska a druhú polovicu na kocky. Syr nastrúhame a môžme nakrájať na menšie kúsky aj olivy.
-
Krok 2.
Na oleji opečieme cibuľu, pridáme mäso a smažíme. Po chvíli pridáme bazalku, oregáno, tymián - sušené alebo čerstvé a nemusia byť všetky druhy, osolíme. Pridáme paradajky, ktoré sme si nakrájali na kocky. A dochutíme kečupom. Pridáme prelisovaný cesnak a kto ma rád čili tak aj to.