Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou
.
Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 09.06.18
3.53 / 5 (17 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: mnamrecepty
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 500 g Kuracie prsia
- 250 ml Smotana na šľahanie
- 1 KS Cibuľa
- 250 g Syr hermelín
- Steak korenie (podľa chuti)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Kuracie prsia naporujeme, osolíme, okoreníme podľa chuti.
-
Krok 2.
Plech na pečenie vymastíme bravčovou masťou. Cibuľu nakrájanú na tenké kolieska poukladáme na plech. Na to poukladáme kúsky mäsa a na mäso pásiky hermelínu. Zalejeme smotanou a dáme piecť na 180°C cca 1 hodinu.