Prajeme dobrú chuť :)

Bravčové mäso so salámou

.

Pozrieť celý recept v plnej podobe

Autor/ka:
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný:

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 5

Ingrediencie

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäsko si nakrájame na kocky a opražíme na rozohriatej bravčovej masti alebo oleji. Okoreníme ho, pridáme cenak a za občasného miešania a podľa potreby podlievania vodou dusíme.

  2. Krok 2.

    Keď je mäsko polomäkké, pridáme k nemu na rezančeky nakrájanú salámku a ďalej dusíme. Samozrejme, že nezabúdame premiešať a občas podliať vodou .

  3. Krok 3.

    Tesne pred koncom ako je mäsko takmer už úplne mäkké pridáme všetkú cibuľku, ktorú si nakrájame na väčšie kúsky - na mesiačiky (klasicky ako napr. do gulášu). Pridáme kečup, sójovú omáčku a trocha vody. Už len malinko podusíme, kým nám cibuľka nezmäkne, podľa potreby ešte dochutíme, dokoreníme, prípadne ak sme naliali viac vody tak môžeme trošičku zahustiť múkou rozmiešanou vo vode a odstavíme. Podávame s ryžou, ktorú sme si medzi časom pripravili. Dobrú chuť