Prajeme dobrú chuť :)

Maďarský guľáš inak

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18

4.8 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Deni

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľku. Pridáme kocky mäsa a mletú červenú papriku, soľ a dusíme vo vlastnej šťave. Podľa potreby neustále podlievame vodou.

  2. Krok 2.

    Keď je mäso polo- mäkké, môžeme pridať pokrájanú papriku a rajčinu. Keď je mäso dostatočne mäkké, dochutíme podľa potreby. Na záver povaríme.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Loďky z lístkového cesta
Slivkové gule
Pečené bravčové koleno v rímskom hrnci