Prajeme dobrú chuť :)

Morčacie soté špeciál

Taký pokus čo chladnička dá :) ale zato výsledok prekvapil. Za mňa výborné kuracie soté. Recept je jednoduchý a podľa mňa vcelku vydarený. Polovička si tiež pochvaľovala. Teraz by som však ten recept urobil málinko inak. Čo na to povieš ty? Zanechaj mi komentár.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa :
Recept pridaný: 02.06.18

4.51 / 5 (183 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 3
Zdroj: Peter Lauf

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Nakrájanú cibuľku spražime do zlatista na oleji. Mäsko nakrájané na kocky pridáme na panvicu s cibuľkou a necháme mäsko stiahnuť. Počas miešania okereníme soľou, čiernym korením, paprikou podľa chuti. Ja som dal tej papriky malinko viac ;). Podlejeme cca deci a pol vody, tak aby to mäsko zalialo asi na 3/4.

  2. Krok 2.

    Pridáme kukuricu, hrášok a nakrájanú kapiu. Cca 10-15 minút to podusíme na miernom ohni a pridáme syr. Dobre rozmiešame a po piatich minútach podávame. Ryžu urobíme podľa návodu na obale

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bravčové srdce na slaninke a tmavom pive
Zapekané tortilly
Bravčové karé s tarhoňou