Morčacie soté špeciál
Taký pokus čo chladnička dá :) ale zato výsledok prekvapil. Za mňa výborné kuracie soté. Recept je jednoduchý a podľa mňa vcelku vydarený. Polovička si tiež pochvaľovala. Teraz by som však ten recept urobil málinko inak. Čo na to povieš ty? Zanechaj mi komentár.
Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa :
Recept pridaný: 02.06.18
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 500 g Morčacie prsia
- 2 KS Cibuľa
- 100 g Hrášok
- 100 g Kukurica
- 100 g Tavený syr
- 1 PL Kečup
- 1 ČL Soľ
- 1 ČL Čierne korenie mleté
- 1 ČL Červená paprika sladká
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Nakrájanú cibuľku spražime do zlatista na oleji. Mäsko nakrájané na kocky pridáme na panvicu s cibuľkou a necháme mäsko stiahnuť. Počas miešania okereníme soľou, čiernym korením, paprikou podľa chuti. Ja som dal tej papriky malinko viac ;). Podlejeme cca deci a pol vody, tak aby to mäsko zalialo asi na 3/4.
-
Krok 2.
Pridáme kukuricu, hrášok a nakrájanú kapiu. Cca 10-15 minút to podusíme na miernom ohni a pridáme syr. Dobre rozmiešame a po piatich minútach podávame. Ryžu urobíme podľa návodu na obale