Prajeme dobrú chuť :)

Kuriatko na zelenine

.

Pozrieť celý recept v plnej podobe

Autor/ka:
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný:

4.64 / 5 (11 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 2

Ingrediencie

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Nakrájame mladú cibuľku spolu so šamiónmy, paradajkou, paprikou a šalátom na nie úplne drobno. Všetko to spolu dáme na panvicu, na ktorej to necháme na masielku spražiť, následne dusiť asi cca 5 min. na minime. K tomu si zároveň opražíme kuracie stehná, ktoré sme si minimálne deň predtým naložili do pacu ( paradajkový s cesnakom vrelo odporúčam).

  2. Krok 2.

    Osmahneme z jednej aj z druhej strany na prudkom plameni cca 2 minútky, stiahneme na minimum (prilejeme zvyšok pacu k mäasku ) a zeleninku z druhej panvice pridáme do panvice, kde sa nán robí mäsko aj so šťavou, ktorú zeleninka pustila. Následne to zakryjeme a na minime dusíme cca 45 min. za stáleho otáčanie po cca 7-8 minútach. 15 minút pred skončením si pripravíme jasmínovú ryžu. Podávame s úsmevom a láskou.