Ingrediencie
- 1 KS Cibuľa
- 100 g Šampiňóny
- 2 KS Paradajka
- 100 g Šalát
- 2 KS Paprika červená
- 100 g Ryža
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Nakrájame mladú cibuľku spolu so šamiónmy, paradajkou, paprikou a šalátom na nie úplne drobno. Všetko to spolu dáme na panvicu, na ktorej to necháme na masielku spražiť, následne dusiť asi cca 5 min. na minime. K tomu si zároveň opražíme kuracie stehná, ktoré sme si minimálne deň predtým naložili do pacu ( paradajkový s cesnakom vrelo odporúčam).
-
Krok 2.
Osmahneme z jednej aj z druhej strany na prudkom plameni cca 2 minútky, stiahneme na minimum (prilejeme zvyšok pacu k mäasku ) a zeleninku z druhej panvice pridáme do panvice, kde sa nán robí mäsko aj so šťavou, ktorú zeleninka pustila. Následne to zakryjeme a na minime dusíme cca 45 min. za stáleho otáčanie po cca 7-8 minútach. 15 minút pred skončením si pripravíme jasmínovú ryžu. Podávame s úsmevom a láskou.