Prajeme dobrú chuť :)

Zemiakové placky plnené kuracím mäsom

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 35 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 3
Zdroj: Peter Lauf

Ingrediencie


Zemiakové placky

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na sucho spražíme múku, následne ju zriedime studenou vodou (2 - 3 PL múkky a cca 2dcl vody). Necháme prevrieť a prelejeme do hrnca s mäsom, kde to ešte dobre premiešame. Tesne pred koncom pridáme na kocky pokrájanú kyslú uhorku.

  2. Krok 2.

    Medzi časom, kým sa nám pečú placky si pripravíme mäsko, ktorým ich budeme plniť

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bravčová krkovička na hubách s hráškom
Červená kapusta s bravčovým karé
Gnocchi so sušenými paradajkami