5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Deni
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 500 g Kuracie prsia
- 3 KS Vajce slepačie
- 1 PL Horčica kremžská
- 1 KS Kyslá smotana
- 5 PL Solamyl
- 1 plechovka Šampiňóny (alebo čerstvé)
- 1 plechovka Kukurica
- 300 g Zemiaky (alebo ryža)
- 1 ČL Soľ
- 1 ČL Vegeta
- 1 ČL Čierne korenie mleté
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Kuracie prsia si narežeme na malé kocky a dáme do misy. K ním pridáme vajcia, kremžskú horčicu, kyslú smotanu, solamyl a pretlačený cesnak. Osolíme, okoreníme čiernym mletým korením a vegetou. Následne pridáme aj nadrobno narezané šampiňóny - ja som dala 5 ks menších, a ešte konzervu kukurice.
-
Krok 2.
Dobre premiešame a vyprážame na panvičke s rozohriatým olejom. Naberáme malou naberačkou.