Prajeme dobrú chuť :)

Skvelá jemná kuracia omáčka

.

Pozrieť celý recept v plnej podobe

Autor/ka:
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný:

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 2

Ingrediencie

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Pripravíme si kuracie prsia na kuchynský stôl a dôkladne ich očistíme, umyjeme a osušíme. Nakrájame ich na tenšie rezance, alebo kocky, záleží len na vás. Dáme ich do misky, kde ich okoreníme a osolíme. Výber korenia je na vás a množstvo necháme tiež na vás.

  2. Krok 2.

    Na panvici rozpálime trochu oleja a mäso opražíme z každej strany, zároveň pridáme naše šampiňóny. Keď máme mäsko osmažené a aj hubky, pridáme smotanový syr, na drobno nakrájanú paradajku, chilli papričku a všetko spolu dusíme. Pridáme mlieko, bujón, ktorý sme rozbili v troche vody a ešte povaríme.

  3. Krok 3.

    Keď máme mäso uvarené, ochutnáme, prípadne dochutíme a môžeme podávať. Na vrch dáme trochu petržlenu.