Prajeme dobrú chuť :)

Bravčová panenka so špenátom na hubovom ragú

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 31.05.18

3.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Expert
Porcie: 5
Zdroj: Peter Lauf

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Panenku nakrájame na 5 porcie. Okoreníme a osolíme z každej strany. Na panvici rozpálime masť a mäsko z prudka opečieme zo všetkých strán.

  2. Krok 2.

    Umyjeme a osušíme si špenát. Cesto nakrájame na 5 časti tak, aby sa dalo stočiť. Paštétu rovnomerne rozotrieme na každú časť cesta. Na to rozložíme špenát a na to opečenú panenku

  3. Celý postup nájdeš SEM



Syrové rohlíky ako slané pečivo
Gulášová polievka s bravčovým mäsom, slaninou a párkom
Schwarzwaldská torta