5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 55 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 8
Zdroj: Radvarim
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 3 KS Vajce
- 1 hrnček Cukor kryštálový
- 0.5 hrnček Olej
- 0.5 hrnček Mlieko
- 2 hrnček Múka polohrubá
- 0.5 hrnček Cukor práškový
- 400 ml Smotana na šľahanie
- 1 balenie Čokoláda na varenie
- 1 hrnček Kokosová múčka
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Mixérom šľaháme vajcia s kryštálovým cukrom, pridáme mlieko a olej. V múke rozmiešame prášok do perníka a sypkú zmes ručne vmiešame do riedkej hmoty.
-
Krok 2.
Cesto vylejeme na vymastený a múkou posypaný plech. Na posýpku si zmiešame práškový cukor a kokosovú múčku. Touto zmesou rovnomerne posypeme surové cesto na plechu. Dáme piest do prehriatej rúry na 170 °C, 30-35 minút (kokos trochu zhnedne).