Ingrediencie
- 1 balenie Špagety
- 1 KS Cibuľa
- 1 plechovka Morca Della
- 2 KS Párky
- 1 plechovka Kukurica
- 100 g Eidam tehla
- 2 PL Olej
- 2 ČL Soľ (podľa potreby)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Do väčšieho hrnca dáme zovrieť vodu, do ktorej pridáme zhruba 1,5 kávovej lyžičky soli a trochu oleja. Špagety zlomíme na polovicu a pridáme ich do vriacej vody. Miešame zhruba 2 minúty, aby sa nám špagety nezlepili.
-
Krok 2.
Na panvičke si dáme spražiť do zlatista na kúsku oleja na drobno nakrájanú cibuľu. Párky pokrájame na malé kúsky a pridáme na panvicu k cibuľke. Keď sú párky opražené pridáme Morca Dellu, ku ktorej pridáme asi 1dl čistej vody, kečup a neustále miešame. Keď je zmes zohriatá a ingrediencie dobre zmiešané, pridáme asi pol konzervy kukurice a znova zamiešame.
-
Krok 3.
Špagetky pripravíme nasledovne: na tanier naložíme naberačku našej Morca Della zmesi, na ktorú naložíme trochu syra. Následne naložíme špagetky a znova na vrch pridáme naberačku našej skvelej zmesi a na vrch syr. Dobrú chuť.