5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 20 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 3
Zdroj: seriouseats.com
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 3 KS Vajce slepačie
- 6 plátok Plátkový syr
- 6 KS Chlieb (toasty)
- 1 hrsť Petržlenová vňať
- 1 dl Olej (na pečenie)
- 1 PL Mlieko polotučné
- 2 KS Vajce slepačie
- 1 štipka Soľ
- 1 štipka Čierne korenie mleté
- 10 g Maslo
Obal
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Šesť plátkov chleba namažeme z ľahká maslom. Tri z nich posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a na každý pla´tok chleba položíme 2 plátky syru. Na syr položíme opäť chlieb. Nožom vykrojíme uprostred každého toastu otvor.
-
Krok 2.
V mise rozmiešame jedno vajce spoločne s mliekom, soľou a korením.Pripravené toasty namočíme do mlieka s vajíčkom a dbamé na to aby sa vajce dostalo všade.